I had a bad day

Yes, idag är ingen bra dag. Jag tyckte att den började okej. Sen blev den kass.
Helt sjukt vad man kan påverkas av folk och händelser runt en. Man orde bara leva sitt eget liv och skita i om någon annan har en dålig dag. Right?

Annars har jag tränat 2 pass idag. Skivstång och medel. Nu är kroppen helt galet trött. Men jag och svärmor kämpade på idag ! Härligt. Tyvärr räckte inte de för att få tillräckligt med endorfiner för att känns mig lycklig en dag som denna. BLÄ

Men men, imorgon är det en ny dag och då är jag förhoppningsvis inte lika påverkbar pga detta inlägg om att man inte ska ta på sig andras humör. Så pepp pepp :D

Som pricken över it så ska jag nog plugga nu.

Hoppas att ni iaf har haft en awesome dag. :)

Puss!

Update

Hejhopp !

Just nu sitter jag i Mattias säng och tänker på att den här gnisslande sängen slipper jag snart! Imorgon bär det av till IKEA för köp av en sängstomme! Visst, vi får ingen användning för den förän i mars men, är man sugen på att flytta så är man.

Vi spenderade 4 timmar på ikea idag för att ta kort och skriva om allt vi var intresserade av. Över 30 bilder med bildtexter blev det tillslut. haha. Nej vi är inte helt crazy about flytten... (A)
Efter IKEA så gick vi till Chilli, Jysk och E.M. Herregud vad vi rännde runt. Mysigt hade vi det iaf. <3

Annars har jag haft en pluggfri dag, sjuuuuukt uppskattat. Nej, nu blir det att gå en promenix och sen myspysa :)

Have a great friday!

jk

Mycket på G!

Hej!

Nu tänkte jag skriva ett sammanfattande inlägg om var som pågår i mitt liv just nu. Känner för att skriva något som inte ska betygsättas för omväxlingsskull.

Så, jag har börjat på tremin 2 nu. Känns gött! Klassen är helt awesome! Känns verkligen som om vi kommer ha underbara 3.5 år :)
Termin 1 var tuff, men överkomlig. Jag hade nästan ingen tid alls att åka tilll Enköping. Men sånt är livet.

Jag har blivit very aktiv på friskis igen vilket känns underbart! Tränar i snitt 4 ggr i veckan. Så kilona rasar och jag blir piggare. UNDERBART!

Sen ska jag och Mattias eventuellt flytta ihop om en (!) månad. Lägenheten är en 3a på 80 kvm. Nära Örebro city. Känns också helt sjukt bra! Och i och med att jag blir sambo med Mattias så blir jag nog halv-sambo med hans bästa vän Samuel också :o haha.

Hm, vad är det mer som pågår.. Jag har fått något i huvudet om att jag ska åka vasaloppet 2013. Vad tror ni?


Thats about it.
Vi hörs!

Lajza

RSS 2.0