Anna, i miss you!

Det är så hemskt när det händer. Det där man är helt övertyad om att det bara finns på film. Känslan av att någon bara går upp i rök. Min kusin Anna Stenberg är en sjukt godtrogen tjej på 20 år. Hon är absolut den snällaste 20åring jag känner. Att slå en blodsugande-mygga är inget hon skulle göra. Hon kramar om när allt svider, hon lyssnar när ingen annan hör. Och nu är hon borta. Sjukt.

7 dagar har hon irrat runt någonstans i världen. Ensam eller med någon vet man inte. Men, borta är hon. Nu är det enda man kan göra att vänta.

Att inte kunna göra någonting är också en känsla man helst vill slippa... Samma sak med det faktum att inte veta. Man vet ju faktiskt ingenting. Dead or alive? Mätt eller hungrig? Ja, you name it. Man vet INGENTING ...

Nu ska jag träna bort lite frustration.

Sprid detta till så många du kan! (jag har länk med mer info på facebook, Lajza Stenberg)

Enköping, Örebro, GBG

Ja, nu börjar semesterveckan på riktigt! :) Har varit hemma i enköping sen i torsdags, åker till örebro på tisdag och vidare mot gbg på torsdag. Riktigt najs faktiskt. :)

Idag var jag på fotboll med Matte, esk-falun. 5-0. Sjukt kul att se. :) Annars så fyllde min farfar 90 år i fredags så de firade vi med tårta och finkläder idag. :) Farfar <3 90 år och riktigt pigg. Han skojar på om allt man säger.. ;) 

Imorgon ska jag lära min pojkvän hur man golfar ordentligt ;) höhö... Blir skoj att se honom svinga ;D Efter golfen bär det vidare till mormor och morfar... :D 

Längtar till göteborg!! 

Nu ska jag se film med pluppen <3! 

Lajza
 

städdag utan dess like.

Varken Matte eller jag är såduktiga på det här med att städa. De märkte jag idag när jag överaskningsstädade i hans rum. UCSH!
Jag kom fram till att vi har galet med kläder iaf. typ två helt fulla garderober plus några väskor... Men, då slipper vi gå nakna iaf. ;)
Flera timmar tog de få kvm att städa. ;) nu ska jag dusha oh sen ska jag titta på en handbollsträning som jag kanske ska vara med på när jag är frisk.. NAJS!

Imorgon drar jag till enköping och härjar. ;D så se upp!
Jag har ingen aning om vad jag ska göra där, faktiskt... träna? ohyes.

Jag vet inte vad jag sk skriva mer. Tralalala... Nej men...

Over and out.
Lajza

Mitt nya liv.

Hello people!

För typ en vecka sen försökte jag mig på att skriva ett inlägg efter lite önskemål. Men de som hände var att efter mina 1000 ord skrivna, dog datorn av batteribrist :( så, inget inlägg av Lajza.

Men, nu är batteriet laddat och jag har inget vettigre för mig.

Ja. Jag tänkte skriva om vad som händer i mitt liv nu.
Well. Jag leker mestadels med Matte, har problem med ena njuren, kör glassbil och oroar mig för att börja skolan. Just nu ligger jag ensam i Mattes säng och har ont som bara den i ryggen. hm. Har nog mått bättre faktiskt. MEN, jag har ju tur som har hans föräldrar till hjälp. Lotta har varit fantastisk. Min familj har ju lite långt hit när det händer något så att akuten är nödvändigt. Så skönt att ha någon att luta sig mot när det känns ensamt!

Det här med skolan känns sådär. Jag är inte alls orolig över att jag valt rätt. Men det känns som om jag inte är redo att plugga förän någon läkare kommit på varför jag har ont i rygg/njurar oh blöder från dom. Jag vill inte vara sjuk helt enkelt. Skumt va?

Sen, om jag nu ska gnälla liiiite till. Så känner jag mig ensam i denna stora stad :o Skönt att linda kommer hit och börjar bo så att jag kan leka jag med. :)

Sen är det slut på gnäll. När jag var på akuteen fik jag en positiv överaskning iaf. Sist jag var på läarbesök (6månader sen) sa vägde jag 17 kg mer :o :D

Nu sitter Matte, Rosanna oh Samel där nere och stojar. ;o Jag har ju iaf bloggen och fb . . ;)

Puss på  er.

Lajza


RSS 2.0