35 grader ute = vilodag!

Jahopp. Jag hade tänkt att dra till spåret idag. Men icke. De är 35 grader här just nu och jag svettas av att vifta på tårna. Så inget spår för mig idag. Jag gick dock och handlade istället för att ta bilen. Så lite motion är de allt. handlade mjölk och tunga grejer så nu känner jag mitg tillräckligt duktig för idag. ^^

Joar igår var najs! :)
Förutsom att vakten stötte på mig! INTE OKEJ! Jävla snusk!
Men kvällen var kul och givande ^^ Jag fick mig många skratt och drinkar! Tack Kusin! :)

Men idag blir de att ligga i sängen och vänta på kallare tider tror jag. ;)

JO! Idag insåg jag att mina jeans jag inte kunde ha för en månad sen gick på! Helt underbar känsla!

/Lisa


Hektisk dag idag.

Idag var klockan ställd på 08.00 för att göra sig klar för golfrundan. Så sen åkte jag och min mor iväg till golfbanan och jag vann! (A) awesome. men de var 5 tunga timmars promenad eftersom jag nu mera bär bagen istället för drar den. Men de ger en liten extra kick att känna sig stark och duktig! :)

Direkt efter golfen åkte vi hem och jag satte igång med städning. VILD städning måste jag säga. Kändes som ett träningspass bara de! Men nu är lagret a v grus som var i mitt rum borta! Sängen är bäddad med nya fräscha lakan och man ser både skrivbord och golv! Amazing! Hela städningen tog typ en timme. Svetten rann! Åh vad härligt de var! :D:D Tänk att nytta och nöje faktiskt kan kombineras! (:

Nu sitter jag här i mitt rena, fina rum och ska knyta på mig löparskorna för en snabbis i spåret. :) De ska bli så skönt! Blir inte mer än 5 km idag. Men de är bra de med! :) De gäller ju att variera sig så man inte lessnar liksom! : )

Efter rundan i spåret blir de nog melon och banan till kvällsmål samtidigt som jag ska se på friidrotten. Spännande! :)

Sen runt 22.00 kommer kusinvitamin hit så ska vi i gemensam trupp på två, haha, dra oss ner till Joarblå för att hon ska inviga sitt nya liv som myndig! :) De ska bli VILT och jävligt skoj, rent ut sagt! :D

Well, hektiskt dag som sagt. :) Men åh vad rolig! :)

/ Lisa


GO LISA :D

Halloj!

Ja, idag var de då vägning. :)
Minus 1 kg sen förra veckan! :D så är nu på minus 7 kg totalt! :)   
De känns i hela kroppen! :D heeeelt underbart! :D
Men alltså nästa vecka lär de stanna upp för kroppen måste hänga med den med. :) Denna vecka har jag ätit väldigt dåligt. Typ massa skräp. Men tagit igen de med MASSOR av motion. :) Jag är lycklig för ÄNTLIGEN är min idrottsglädje tillbaka! :) De hjälper till massor. :)

Hm, jag har funderat på ett nytt tips till er läsare, och jag kom fram till att man måste våga leva. Liksom unna sig saker ibland och då verkligen njuta! Istället för att SMOCKA i sig en chokladkaka eller en chipspåse så kan man verkligen njuta av något. Tänk ut de du är absolut mest sugen på. Är de en Plopp så köp en. Men NJUT, njut av varje tugga. Och var nöjd över de då liksom fått njuta av.

Annars står mina tips kvar, stavar!! Alltså perfekt! Hörde häromdagen inne på intersport "men jag ser ju löjlig ut om jag ska gå med några jävla pinnar!!!" ÅH vad jag skrattade! Alltså hah, jag tycker stavarna gör så att man ser hurtigare ut! :D så köp stavar! :D

På måndag är de besök hos dietisten. :)
Lite smått nervös.. :o Men jag har ju gått ner så hon borde vara stolt! :)

Bilder kommer när jag fått de trådlösa nätverket att funka. (får inte in mina bilder på mammas dator..)


/Lisa

Yes!

Hej!

Jag ber om ursäkt för att de dröjde med detta inlägg. :) Jag måste bara säga att som arbetslös så har man inte mycket tid över! De är söka jobb, träffa folk, söka jobb, träna osv! Så bloggen blev lite bortglömd.

MEN nu så!

Ja, ni kanske är nyfikna på hur de gått med min diet?
De har gått awesome. :) Eller enligt planen. Jag ska väga mig imorgon igen. Men sist, förra torsdagen, hade jag gått ner 6 kg på två veckor. :) Well done LISA:D Denna vecka har jag varit mindre bra på att hålla portionerna små, men kompenserat de med mycket motion!

De är svårt att hålla en diet när de är dags för tjejsjukan, har jag märkt. Men alltså, de är inget annat att göra åt saken annat än att skratta åt de. :) men jag är rädd för att vågen inte vill min väg imorgon. Men dietisten sa att de är normalt att de går upp eller står still efter tre-sex veckors diet. Så, we'll se. :)

Men veckans tips är iaf att införskaffa sig stavar! De gör motionen mycket roligare och effektivare! :) Man tar liksom i med hela kroppen och de går sååå mycket snabbare utan att vara jobbigare. HELT UNDERBART!

Ja, nu har jag tagit igen ett inlägg iaf. :)

Lisa

l

RSS 2.0