Back on track!

Så, efter en kurerande vecka i enköping så mår jag betydligt bättre! Synd att penicilinet gör så att magen vänds ut och in....!

Nu är jag tillbaka i örebro och laddar för en intensiv vecka med studier. tjohoo... Jag hoppas att kroppen orkar, då är jag nöjd. :)

Jag åker ju rätt mycket fram och tillbaka mellan örebro och enköping som ni säkert vet. Jag brukar inte ha någora problem att åkafrån enköping och hit, men idag! :o HErregud, jag fick tårar i ögonen när jag såg hur tåget kom närmre och jag insåg att jag skulle på de tåget. Men men. :)

JAg hann med att träffa mamma, pappa, eva, mormor, morfar osv! :o så jag borde ju ha fått den familjedos jag behöver, men icke! 

Tur som var så har jag ju Matte här i örebro, så han kommer få stå ut med en kramig Lisa vill jag lova! mouhaha. ;D

Hur som haver, nu ska jag försöka bli lite fin innan han kommer hit. Får se hur de går. ;) Men jaja.

Ha det bäst people!

7Lajza

Hemma!

Ja, minst sagt ett hektiskt dygn!

Men nu, många timmar på sjukhuset senare så har jag mitt peicilin (8e sen dec..) och en ny tid till ett nytt besök. Nu är jag helt slut och när jag är vaken så känner jag mig ganska groggy annars sover jag very mkt nu. Samlade lite krafter och åkte till ICA idag med mamma, hälsade dessutom på Mikut på vägen hem. De tog mina krafter så nu har jag sovit i någon timme.  :)

Men nog om de.

Sommarjobb i Örebro efterlyses! :o Jag ska söka så aktivt de går när jag är frisk igen, men nu får jag nöja mig med att strö-söka lite.

Nej nu ska jag vila lite så att jag orkar umgås med skolboken senare ikväll.

Hör av er people!

j

/Lajza

Akademiska nästa

Jahapp. Vaknade med spruckan trumhinna, högfeber, en hals som är så svullen att de knappt gick att andas och dessutom så har det börjat blöda från njuren som inte tycker om att jag är sjuk. Så, nu blir det akademiska sjukhuset som gäller.

Hör av er!

Lajza.

Natti! :)

klj

Varför kan jag inte bara se normal ut på bild när jag är trött? :o aja, sleep well. :)

Pus :*


Lajza

Sjukling :o

Halloj. (:

Ja, nu har jag inte bloggat på tre dagar (!) fick jag höra av en vän. Så, jag måste skärpa till mig lite. :)

Well, sen sist jag skrev så har jag träffat Mattes mormor för första gången. De var hur kul som helst! Gladare människa får man leta efter! :)

Sen har jag spelat fotboll men Matte, hans syster Rosanna och hans lillebror Jesper. De gick väl sådär eftersom jag inte får springa, men men kul var det ju :D

Allt plugg har också gått sådär. Det är jätte svårt att lära sig något obegripligt faktiskt. ;) Nej men alltså. De är SKIT att böckerna är på engelska och att föreläsningarna är helt useless. Men, jag har fattat en av två modeller nu iaf, så jag är inte helt körd inför morgondagens inlämning. :)

Förövrigt så är jag hemma och sjuk. Halsen är inte på min sida idag. Jag kan inte svälja och när jag väl kan svälja så är det glass som åker ner. ;) Glass <3
Så, idag blir  det att äta glass och dricka te samtidigt som jag pluggar :) Ikväll ska jag se ice age- filmerna tänkte jag, om jag är klar med plugget då vill säga.

I hegen! Ska jag på bikini-party hos min kära vän Mikut. Jag hoppas att jag hunnit bli frisk tills dess. :o Jag längtar efter mina vänner i enköping. MASSOR! Jag är btw lek- och bålansvarig. :) Tips?

dfkl

/Lajza!


Kalajs - Dag 3.

j

Pluggdags.

Halloj världen! Eller iaf bloggläsare :)

Idag skulle jag lägga mycket tid på plugg och so far har jag bara hittat faktan jag behöver och google-translatat de hela. DUKTIGT LISA! njae.... Men när älskling drar iväg och tränar då ska jag verkligen fokusera hade jag tänkt mig. :) Jag har ganska många dagar på mig, så de här ska nog gå.

Annars så har jag aprilskämtat för fullt idag. De har väl gått sådär. Matte bev mest ur för attjag väckte honom  där runt 8 för att säga att han fått sms från mig. haha. Några tappra själar lådsades iaf gå på det jag skrev. :) Tack till er!

BTW :o Igår när jag och Matte väntade på bussen där jag bor, så körde 3 polisbilar och en ambulans förbi oss och idag fick vi veta att de var en 24 årig kvinna som blivit mördad och att vittnet till det hela höll fast i mördaren så mördaren går ju iaf inte lös nu. Vilket är awesome! :) Vilken hedersinsats liksom :o

Så, nu blir det brunch! :)

Puss!

/Lajza

RSS 2.0