Örebroooo!

Åh! Idag är jag glad :D Jag ska nämligen till örebro och träffa Matte! :D Sååå efterlängtad grabb de där alltså. :) <3

Just nu sitter jag och lyssnar på handledning inför den kommande veckan. Jag är så glad för att min grupp redan är klar med den tunga uppgiften. :) Men de är fortfarande massor kvar :(

Men nu till de positiva! Det är soool ute! :D Nu är det converse på och ett stort leende på läpparna som gäller! :D

Jag insåg dessutom nyss att min första termin på universitetet är klar om två månader! HEEELT bäst känns de. :) Men nu ska jag ju byta till förskollärare om jag kommer in, vilket jag är lite skeptisk till. MEN om jag nu kommer in, då skulle jag nog vara lyckligast på jorden. :o alltså, barn! <3

Men nu ska jag dra mig mot tåget :D Ha de bäst people!

/Lajza

Jobb = awesome!

Halloj!

Idag har jag faktiskt jobbat :o
Pluto förskola ringde imorse och villa ha dit mig idag, så 5 timmar blev dt på jobbet idag. :) Very najs!

Jag  blev om möjligt ännu mer säker på mitt val att byta inriktning till förskollärare idag. Barn är så härliga! Jag läste 20 sagor, hoppade i vattenpölar (jaa, med gummistövlar pappa ;) ) och dessutom så fick jag äta på hedersplatsen bland barnen idag. :) Så, jag är lycklig som tusan nu. awesome med jobb!

Sen såg jag att Uffe hade kommenterat mitt förra inlägg, och de går inte att svara på kommentarer som vanligt märkte jag, men ja tack! Alla tips  för att få bort katthåren uppskattas. :)


Nu ska jag plugga lite sen ska jag ta HELG! :D


/Lajza

Aint´ no mountain high enough?

Alltså, jag vet att jag tjatade om de i förra inlägget också. MEN, jag känner mig så otroligt glad. Liksom. Det känns som om jag skulle kunna bestiga vilket berg som helst. jag har ingen aning om varför allt känns så bra just nu, men de SKITER JAG I :D:D Jag är lyckig, anledningen är oviktigt :) riiigth?

Idag ska jag ut och promenera i snöstormen och jag SER FRAM MOT DET :D Känns lite skrämmande at jag till och med uppskattar promenader i det här vädret, men men. Lite knäpp ska man väl va?

Åh, jag längtar till helgen! Jag ska nämnligen på barnkalajs. Mattes lillebror fyller 8. :) Det blir skoj. Jag vet inte vad jag ska ha på mig osv, men det är ett senare problem. Nej nu ska jag återgå till pluggandet som känns väldigt ovärt just nu. Men men, det måste göras.

PUS

Lajza

Nystart! IGEN!

Hej hopp!

Ojojoj, jag är kass på att uppdatera. Really :o

Sen sist har jag hunnit börja en utbildning, bestämt mig för att hoppa av, gjort slut, blivit ihop med Matte, ehm ja, de har hänt massor helt enkelt.

Jag känner mig dock väldigt glad nu förtiden vilket delvis beror på Matte, och delvis på att jag hunnit med att tänka lite på mig själv och skaffat mig bättre självförtroende. Vilket känns ASBRAAAAA! ;D

Jag ska ju som jag skrev sluta på arbetsterapeutprogrammet, och söka in till förskollärare istället :) De känns mer som min stil :) Men om jag inte kommer in så är de bara att söka jobb som gäller :o Men de löööööser sig ;) Riiiight?

Jag är så glaaaad :D Jag har en awesome pojkvän, en underbar Mikut och en underbar Linda, kan de bli bättre? :o Nope. :) Dessutom så känner jag mig frisk :D Eller ja, allt är relativt, men ändå. :D Om man är glad och pigg så känner man sig ju per automatik friskare :) Det är najs.

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, men however, jag saknar att skriva blogg. Det lättar på hjärtat lite faktiskt ;)

Jo! Allsvenskan drar ju igång snart och Matte är vääärsta fotbollsnörden (vilket jag gillar) Så de blir fotboll för hela slanten nu :D VERY NAJS :D:D:D (han tror dock att jag inte är speciellt intresserad), men höhö (a) Ni som känner mig väl vet att fallet inte är så. ;)

Well, nu ska jag dejta kudden och mysa ner mig i ett varmt täcke.

Puss!

/Lajza

RSS 2.0