Helt crazy!

ojojoj. Nu har det hänt grejor sen sist jag skrev! :D

Igår;

Jag började dagen med att efter 4 h sömn åka till jobbet 07.30 och jobbade 5 timmar:)  Helt awesomea timmar btw! :) Julpyssel för heeela slanten!
Sen iaf. Så åkte jag till Karro och hämtade henne i boglösa. So far so good ^^
MEN, när vi hade åkt i typ 10 min så kom Karro på att hennes plånbok inte var med :o Så då vände vi.
När vi senare hade kommit in till enköping igen så frågade jag om hon hittade till motorvägen mot västerås: Nej, gör du? Nej.
haha. Så vi åkte gamla vägen. MEN de vi inte hade ränkat med att om man åker den vanliga vägen utan att svänga av mot E18 så kommer man till en oplogad liten skitväg mitt ute på landet. Så, vi ringde till Min moster och frågade var vi var. Haha,
Moster: Men, är ni på motorvägen?
vi: Nä, vi hittade inte till den.
M: Men, har ni sett någon skyllt mot E18?
vi: Ja, men de var ju lääänge sen :D
M: (lite irriterad röst) Men herregud, har ni sett någon väg mot västerås?
vi: Nä, vi ser inte ut genom sid-fönstererna, de är is på insidan. Men vääänta. E18 var ju däääär! (vi såg vägen men visste inte hur vi skulle ta oss dit... )

Så, vi åkte och åkte och samtidigt som vi körde så skrapade vi rutorna invändigt :D Hahaha! Usch vad läsktigt! :D Men sen kom vi iaf fram till västerås. Och då började nästa problem. ;) Hitta skrapan-parkeringen utan att köra mot enkelriktat. ;) HAHAHA de gick ju nästan bra i alla fall. Tills vi såg att alla filer var upptagna framför oss av bilar med lyktorna mot oss! Så jag skrek: HELVETTTTE! Och svängde upp på en hög trotoar och svängde av vägen så fort jag kunde, men då hanmade vi på något ställe bakom någon kyrka och ingen av oss kände igen oss.

Men, tillslut kom vi fram. 15 min före våran tid! ;)

Så, bilresan var helt underbart kul. Vi skrattade så mkt att vi missade avfarter och blahablaha. ;) Älskar dig min kära kusin! :)
Vi var verkligen dum och dummare igår! <3

I The studio så var det mycket väntan men satan vad fint håret vart! :)
här är bilderna!
f

g

h

Jag är toknöjd! :)

btw. Jag körde i parkeringshus igår! FETT läskigt!

Idag blir det att myspysa med mamma :)

/Lajza

Jobbet är helt bäst!

Alltså. Idag jobbade jag... (A) Busigt nog liksom. :)
Det var helt underbart! Alla barnen kände igen mig och bah: LIIIIISA :D:D:D:D:DD Och så hade jag 25 barn runt benen. Jag som gråter för ingenting stod där och fick bita ihop :D Så härliga barn! :)
Jag spenderade tiden på jobbet med att göra halsband och armband. Jag "bakade med degen" i någon timme också. :)
Ett barn sa: "Fröööken Liiiisa, vet du? Jag tror att det finns 3 tomtar faktiskt. Inte bara en som du tror."
Jag: "Jasså, tre tomtar? Varför tror du att det finns en, två Treee tomtar?"
Barnet: "Jo, för inte den här julen med förra, dååå, då såååååg jag två tomtar utanför fönstret som gick på våååran gata medans tomten besökte oss. Så de blir ju EN TVÅ TRE tomtar."

Ägd jag blev :o

<3

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och sen ska jag och Karro Modella :) awesome!

I need a hug!

/Lajza

Från den värsta dagen i mitt liv till en av de bättre. Faktiskt.

Jag tänkte kortfattat (försöka går ju iaf) beskriva min dag. :)

Först och främmst så skar jag mig i tummen imorse när frukosten blev till. AJ.

Okej, jag åkte till vårdcentralen imorse som jag skrev i mitt förra inlägg. Kort och gott: SURKÄRRING i receptionen, 90 (!) minuters väntan för att lämna in en burk.

SEN skulle jag ju åka till enköping idag. De gick sådär. = Punka på bussen till stationen, sprang i 20 min för att hinna med tåget, hann med nöd och näppe med. Men hann inte köpa biljett, när konduktören kom så hade jag glömt kortet hemma i Örebro. Jag hann åka mycket tåg innan pappa hämtade mig, vi åkte och köpta finfina byxor i västerås och i provhytten gick mitt sår på tummen upp. SÅ först märkte jag inget vilket ledde till blod på golvet, alltså! De rann verkligen :o

NU sitter jag hemma hos mamma och är trött men ändå ganska glad.

Imorgon ska jag handla MASSOR med mammas kort (A) höhöh. Iofs så är det åt mamma jag ska handla, men ändå. ;) Annars vet jag inte vad jag ska hitta på imorgon. Något kommar jag nog allt på. :)

/ Lajza

I spread my wings and I learn how to fly..

Well, Första gången jag fick gå själv till en doktor var för en årlig undersökning av min astma. Jag har ju inga problem med den, den bara finns där utan att jag känner av den tur som va. Men iaf. Första gången, den var hemsk. Jag visste precis vad dom skulle göra för tester, doktorn hade jag haft sen jag föddes och allt var lugnt. Men satan vad rädd jag var. Räddningen kom efteråt. BOKMÄRKET gott folk. Jag fick de där bokmärket som saknades i min samling. Jag höll i det hårt hela vägen ut till mamma som satt i väntrummet.

Idag, ska jag till doktor helt själv. För att kolla upp att njurarna funkar som dom ska. Jag känner mig precis som min första gång jag gick till doktorn. Liten och rädd. Och denna gång vet jag att jag inte kommer få ett bokmärke efteråt. ;) Men skildnaden på då och idag är att jag vet att när jag väl kommer in där så kommer all nervositet släppa. Då är det bara att köra på! Så, I spread my wings and I learn how to fly.

Fine, jag ogillar sjukhus och läkarbesök, inte blev det bättre när jag fick snuskot förra gången jag var där. Men how ever. man ska kämpa för att bli av med fobier. Bebiskliv liksom :)

Ja, så om 20 min ger jag mig av ;o Håll tummarna för att jag slipper snuskot!

Annars idag ska jag till Enköping. Min mamma behöver sin dotter just nu ;o MEN då kommer jag iaf få äta annat än nudlar! ;)


/ Lajza

Im not ready to make nice.

Eller alltså, jag gillar låten när Minnah gör den. Jag känner verkligen igen mig i texten. :o

Men however.

Kom på att jag glömde skriva om vääärsta awesome:a grejen i förra inlägget. domdomdom;
JAG OCH KARRO SKA VARA MODELLER PÅ ONSDAG :o

Okej, inte liksom ÅH nya slitz modeller men de är en grej i västerås för vanliga dödliga människor liksom. :) De ska ta 4 timmar och man får ta 60 bilder. MEN haken är att en bild kostar 350 kr. :o Någon måste jag köpa. De har jag lovat lite folk här och var.

Sen undrar jag, ska man rimma på julklapparna? :o
Hur gör folk? Jag gillar rim, när pappa skriver dom.


/Lajza

Here we go again.

Halloj halloj :)

Ja, sist jag skrev så var det 35 grader ute. Nu är det 15 minus :o Så det var ett tag sen sist helt enkelt.

Well, Jag bor numera i Örebro och har det najs. Men, jag saknar mina enköpingsvänner sjuuuukt mycket! :o Mikut och Ted var här för 2 veckor sen och hälsade på. De var mycket najs! Och igår var Linda här och vi gjorde stan osäker. ^^

Jag har varit sjuk i någon månad nu, så de har inte blivit mycket träning. De känns blä. Men Nu vänder de gott folk! Skidorna är på väg till Örebro och jag har bättre provresultat nu än var jag haft sen i somras ;) Så, nu jävlar :D

Jag älskar btw julen. Mycket sport och mycket pyssel, Helt awesome!

PUSS PÅ ER!

RSS 2.0